Friedland temaside

Friedland / Honeywell er i dag verdenskjent for sine ringeklokker. Som merkevare er Friedland den klart største og ledende i hele Europa og er for mange kanskje mest kjent for kvaliteten på sine produkter. Kvaliteten er også vårt beste argument for å velge en dørklokke fra Friedland / Honeywell. Friedland eies i dag av gigantselskapet Honewyell og markedsføres også ofte kun under merkevaren Honeywell.

Hvorfor ikke velge en billigere ringeklokke?

Vårt svar er:

Billigere ringeklokker finnes, og du får kjøpt de overalt. Problemet med disse billige ringeklokkene er at de sjelden holder lenger enn et par år. En kald norsk vinter tar som regel knekken på de allerede etter første året. Da hjelper det lite at ringeklokken koster 199,- Vi har selv solgt disse ringeklokkene, men hadde ikke noe annet valg å kutte de pga. 30-40% av produktene ble returnert.

Hva med Friedland / Honeywell?

Med en Friedland / Honeywell ringeklokke kan du være sikker på at den virker, uansett hvor hard vinteren har vært. Friedland produktene tåler nordiske vintre, og tåler det meste annet også. Som forhandler ønsker vi minst mulig reklamasjon og returer og med Friedland / Honeywell oppnår vi dette. Det kan gå måneder mellom hver gang vi mottar en Friedland ringeklokke i retur.

Vi vet tross alt hva vi snakker om, og vi kan garantere deg at du ikke finner bedre ringeklokker enn Friedland sine modeller.