Om oss banner
Om oss

Enkelte er mer opptatt av sikkerhet enn andre. Sånn som oss.

Etablert helt tilbake i 2005. Siden den gang har vi vokst til bli Norges største sikkerhetsbutikk.

I over 10 år har vi vært en ledende aktør i den norske sikkerhetsbransjen - med nytenkning, kvalitetsprodukter og en service vi er stolt av. Via sikkerheten-selv.no tilbyr vi enkle, nødvendige og ikke minst prisgunstige sikkerhetsprodukter til privatkunder, bedrifter, stat/kommune og borettslag over hele landet.

Vi går på jobb hver dag for at du skal føle deg litt tryggere.

Vi er preget av oversiktlighet og meget solid økonomi - og omsetter i dag sikkerhetsprodukter for over 20 millioner NOK - noe som gjør oss i dag til Norges største sikkerhetsbutikk.

Og ikke nok med det.

Vi har levert positive driftsoverskudd i alle driftsår og er dermed en seriøs aktør du kan stole på er her for deg - også frem i tid.

Sammenlign oss gjerne med andre og bli positivt overrasket. Vi kan nemlig sikkerhetsprodukter, og tenker faktisk sikkerhet hver dag - hele året gjennom.

Våre produkteksperter hjelper deg når du ønsker gode råd eller support - og er tilgjengelig alle hverdager fra 09.00 til 16.00. Siden 2005 har vi bidratt til en sikrere hverdag for tusenvis av kunder og vi jobber hardt for å fortsatt være i front.

Vårt team består av unge og dyktige medarbeidere som faktisk interesserer seg for våre produkter. Vi har nemlig sikkerhetsprodukter på hjernen og elsker å skape gode løsninger for våre kunder.

Prøv oss du også!

Gasellebedrift 2014 og 2018

Som en av relativt få bedrifter i Norge oppfylte vi i både 2014 og 2018 kravene for å komme på den attraktive listen over Gasellebedrifter. Dvs. vi har oppfylt følgende krav, og representerer sunn drift.

  • Levert godkjente regnskap
  • Minst doblet omsetning over fire år
  • Omsetning på over en million første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Ungått negativ vekst
  • Vært aksjeselskap

 

Les vår personvernerklæring her

Firmainfo

Sikkerheten-selv.no v/ Støk Handel AS
Folkeparken 13
2072 DAL

Tlf: 64 00 94 54 (man-fre 09.00 - 15.00)
E-post: post (@) sikkerheten-selv.no

Org. nr. NO 913 792 270

Lik oss på Facebook!

Distribusjon og forhandlere

I tillegg til Norges å være Norges største frittstående forhandler av sikkerhetsprodukter er vi også kjent for å være en ledende importør og distributør av ringeklokker i Norge. I dag importerer vi de velkjente Friedland / Honeywell dørklokkene til Norge. Våre kunder er låsesmeder, elektroinstallatører og frittstående jernvarebutikker over landet.

Vi er også eksklusiv importør i hele Skandinavia av designringeknappene fra SpOre Doorbells i USA. Knappene finner du hos utvalgte butikker og forhandlere over hele Skandinavia.